tiistai 31. tammikuuta 2012

Faces 2009 Free Stage

Facesissa 2009 saatiin Yakun kanssa tehtäväksi laittaa vähän jotain nättiä myös Free Stagelle, jos ehditään. Meillä ei oikein ollut mitään ideaa, mutta koska merenneidot toimii aina, maalasin yhden, ja siitä se sitten lähti..

 
Tässä neito vielä kiinni alustassaan. Maalasin hänet mustalle solumuoville ja leikkasin sitten mattoveitsellä siitä irti.

Tässä neito on jo saanut kavereita ympärilleen. Yakup maalasi ison mustekalan ja ryhmätyönä isommalla porukalla syntyi kolmiulotteisia, katosta siimalla roikkuvia kaloja. Materiaalina kaikissa merenelävissä toimi maalattu solumuovi. Niittipyssy lojuu vielä merellisissä maisemissa, mutta lava alkaa muotoutua..



Aallot laskostettiin sinisistä kankaista, jotka olimme värjänneet eläväisiksi, mikä ei harmi kyllä ollenkaan erotu näistä kuvista. Kiinnitellään tässä Maiju Vigrenin ja Sari Taipaleen kanssa kiviä, kaloja ja kaislikoita paikoilleen.

Tältä se sitten näytti festareilla, kun bändi kiipesi lavalle. Lavalle kiipesi bändien lisäksi kyllä paljon muitakin, etenkin lapsia. Pehmeä lattia ja aaltojen alainen tunnelma houkuttelivat kansaa huomaansa ainakin köllöttämään, syömään, istuskelemaan, leikkimään ja pussailemaan. Aika hyvin siihen nähden, että ajatus oli alunperin vaan ihan kevyesti koristella rakennelmaa jollain mitä nyt vauhdissa sattuu löytymään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti