perjantai 4. toukokuuta 2012

Silky 9v.

Silky täytti 2.5. jo 9 vuotta. Eipä uskoisi! Vietettiin kaksistaan mahtava, lämmin synttäripäivä metsässä, pellolla, kaduilla ja kuralätäköissä.

Aamiaiseksi Silkylle oli kissanruokaa, oikein gourmet-laatua, ja sitten MENTIIN ULOS!

Istutettiin ensin kukkasipuleita. Silky kaivoi, minä laitoin sipulin maahan ja peitin kuopan. Saa nähdä tuleeko niistä kukkia - sipulitkin oli vanhoja, enkä tiedä mitä lajiakaan - mutta ehkä synttäritaika saa ne kukkimaan!

Juhlan kunniaksi Silky leikki jokaisen vastaantulevan koiran kanssa - pentuja tai vanhuksia, tyttöjä tai poikia, sama se! Kukaan ei uskonut Silkyä 9-vuotiaaksi kun se viiletti kevätsäässä kamujensa kanssa hännänpää vapun jäljiltä värikkäänä.

Keräsin vielä nokkoset kevään ekaan soppaan, ja sillä välin Silky kuopi mutaa oikein ihanan leväisen niljaisessa kevätpurossa. Mutta kevät kuivasi päivänsankarin ja sopastakin tuli herkullista.

Illalla vielä Silky sai synttärilahjaksi kookospähkinän. Leidihän ei nimittäin mitään perusluita tai keppejä viitsi jäytää (ellei ne ole jonkun muun!), mutta kunnon kookoksen kuori se vasta on jotain! Syötiin lauman kanssa  kookosta yhdessä ja kun kuoret oli puhtaat, Silky keskittyi autuaaseen pureskeluun.

Lopulta nukahdettiin kasaan. Ja seuraavana aamuna Silky herätti mut kysyen että otettaisko sama uusiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti